POLARCHALLENGE

8 studenten, 4 studentenverenigingen, 4 studentensteden, 1 overwinnaar.

Polarfest trapt af met de Polar Challenge. 4 studentenverenigingen vertegenwoordigen hun studentenstad in een nu al episch duel. Slechts 1 team kan winnen. Bekijk hieronder alvast de eerste verenigingen!

INDUSTRIA - LEUVEN

Industria is de studentenvereniging van KU Leuven Campus Groep T. Technologie is hun passie. Deze vereniging staat bekend voor hun fantastische en kwalitatieve evenementen, maar zal hun technisch inzicht hen helpen om de allereerste Polar Challenge tot een goed einde te brengen, en de hoofdprijs naar Leuven te brengen?

THEMIS – HASSELT

Themis is de studentenvereniging van de faculteit rechten in Hasselt. De Themis-cantussen zijn op z’n minst legendarisch te noemen. Ze staan gekend om hun pientere tactiek, maar zal het recht zegevieren op de Polar Challenge?

HERMES - GENT

Hermes is de studentenkring voor de opleiding industriële wetenschappen op de campus Schoonmeersen van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur aan Universiteit Gent. De naam van deze opleiding staat ook wel beter bekend als industrieel ingenieur.

ELIGIA – ANTWERPEN

Eligia is dé studentenclub voor de studenten Handelswetenschappen & Bedrijfsmanagement van Campus Groenplaats van de Karel de Grote – Hogeschool te Antwerpen. Opgericht in 1954 zijn we tevens 1 van de oudste en grootste hogeschoolclubs in Antwerpen. Ons stamcafé is ’t Vervolg en is gelegen te Melkmarkt 9, 2000 Antwerpen.