POLARFEST INFO

Polarfest is een nieuw partyconcept. In een winterse ‘Polar’-setting valt er vanalles te beleven.

Polarfest trapt af met een Polar Challenge, waarbij studentenverenigingen het tegen elkaar opnemen in een waanzinnige uitdaging.

Nadien is het vooral een muzikale beleving, waarbij grote toppers uit de Belgische DJ-wereld, en een live-act, elkaar afwisselen met de beste dance. Nee! Geen Tirol, of andere ‘Van boven op de berg’-toestanden, daar zijn andere events voor…

Verwacht je ook aan tal van randactiviteiten, steeds met een speciale ‘Polar’-twist

BEKIJK DE TRAILER

F.A.Q.

Wat aandoen?

Het is een wintersetting, dus voorzie warme kledij. Een ‘weird-looking 80’s’-skipak van je vader? Een Yeti-onesie? Of eerder een rendiermuts met skibril. Allemaal goed.

Express yourself en je personaliteit. Wees uniek.

What's My Age Again?

De minimumleeftijd is 18 jaar. Neem op de dag van het festival zeker je ID-kaart mee en voor de studenten onder jullie, je studentenkaart (wanneer je gebruik maakte van een studententicket). Je ID kan altijd gevraagd worden aan de ingang van het festival en bij het bestellen van alcoholische dranken. De studentenkaart moet je vertonen aan de ticketcontrole, als je een studententicket hebt.

Praktisch

Wanneer?

Zaterdag 15 februari 2020

Hoe laat?

Polar Challenge:              18u-20u

      • Ingang deuren open: 18u00
      • Ingang deuren dicht: 19u30

Polar Party:                       20u-03u30

      • Ingang deuren open: 19u45
      • Ingang deuren dicht: 01u30

Polarfest is een totaalbeleving. Be on time en mis niets van het feest.

Waar?

Waagnatie Expo & Events – Rijnkaai 150 – Antwerpen

Kan ik nog tickets ter plaatse kopen?

Er kunnen enkel online tickets gekocht worden via ons ticketplatform.

Wil je de naam op je ticket wijzigen?

Je kunt de gegevens van je bestelling (zoals naam, e-mailadres of antwoorden op vragen van de organisator) bijwerken door op de pagina ‘Tickets’ op je bestelling te klikken. Als je een fout in je e-mailadres hebt gemaakt, kun je met het onjuiste e-mailadres en wachtwoord inloggen om het e-mailadres niet meer weet, stuur dan een mailtje naar info@polarfest.be om de gegevens van je bestelling bij te werken.

Meer info kan je vinden op de website van Eventbrite.

Mijn ticket blijkt vals, wat nu? Ik heb deze nochtans via Eventbrite aangekocht?

Koop enkel tickets door op de officiële link te klikken van Polarfest.be. Tickets die niet werden aangekocht via onze pagina, worden geweigerd aan de deur. Er is ook geen sprake van een terugbetaling.

Het event wordt geannuleerd of verplaatst. Kan ik een terugbetaling vragen?

Je zal op de hoogte gebracht worden van de nieuwe datum bij uitstel. In het geval van zowel annulatie, of verplaatsing van het event, kan je vragen voor een terugbetaling van je ticket.

Een act zegt af, kan ik een terugbetaling vragen van mijn ticket?

Neen, het is niet mogelijk om op basis van een afzegging in de line-up, een terugbetaling van je ticket te vragen. De afzegging zal gepast vervangen worden.

Algemene vragen rond tickets

Algemene vragen rond tickets kan je op de website terugvinden van Eventbrite, ons ticketplatform.

Binnen / buiten

Binnen is binnen en buiten is buiten. Om veiligheidsredenen mag je niet terug binnen, eens je naar buiten bent gegaan. We voorzien al het nodige om je al het comfort te bieden, voor een perfecte avond.

Timing line-up

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De timing van de line-up wordt gespreid aangekondigd.

EHBO?

Wij zorgen voor een EHBO stand en die zal duidelijk aangeduid zijn op het event zelf. Zij zijn professioneel en zorgen voor jullie op momenten dat het nodig zal zijn. Neem hen dan ook serieus en volg hun instructies.

Bereikbaarheid?

Met de fiets
In de Amsterdamstraat is het dichtstbijzijnde Vélo-station.
Meer informatie.

Met de tram
Metro vanuit Antwerpen Centraal: lijnen 3, 5, 9 of 15 richting Linkeroever.
Uitstappen aan halte Meir. Neem dan de bovengronds tram 7 aan halte Meirbrug tot aan de eindhalte MAS.

Park + Ride
Je kan parkeren op de P&R Luchtbale en lijn 70 te nemen richting Eilandje tot aan de eindhalte MAS. Check zeker deze website voor alle updates.

Met de trein
Vanuit het station Antwerpen Centraal is Waagnatie makkelijk te bereiken. Stap het station uit langs de kant van de Pelikaanstraat en volg dan de instructies hierboven Met de tram.

Met de hop-on hop-off bus
Vertrekt (onderandere) aan het Astridplein en rijdt tot aan de ingang van het Red Star Line Museum, net tegenover Waagnatie.

Met de auto
Voer in je Navigatietoestel enkel “Rijnkaai” in.

Parkeren
Er is een betalende openbare parking naast de Waagnatie. Voor meer info klik hier.

 

Security

Security zal tijdens het hele event aanwezig zijn en helpen waar nodig. Ze houden de veiligheid op peil en zorgen voor een aangename feestomgeving. Zij kunnen jullie ook controleren bij de ingang.

Roken

Roken mag, maar niet binnen. Er zal een afgescheiden rokerszone voorzien worden. Denk aan het milieu en gooi je sigarettenpeuken niet op de grond, maar doof ze uit in de voorziene asbakken.

Mindervalide

We doen ons best om het voor mindervaliden toegankelijk en leuk te maken. Helaas is dit op de locatie niet altijd even goed mogelijk vanwege de kasseien. Dicht bij de inkom zijn parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. Hier kan je parkeren op vertoon van je invalidenkaart. Verder zijn er aangepaste toiletgelegenheden voorzien. Heb je suggesties of vragen, mail ons dan op info@polarfest.be.

Food & Drinks

Tijdens het event zullen er foodtrucks aanwezig zijn en verschillende bars. Je hoeft dus niet weg te gaan van het event om iets te eten. In de mate van het mogelijke houden we rekening met allergenen. Heb je suggesties of vragen, mail ons dan op info@polarfest.be.

BEN JIJ ER ZATERDAG 15 FEBRUARI BIJ?

IN SAMENWERKING MET